Nyheter

Koed starter medlemsklubb for BMW Entusiaster

Vi har leid den helt nye Norske motorsport banen KNA Raceway 22-25 Juli.   Vi kjører et fire dagers arrangement med masse kjøring og morro!  I tillegg til banekjøring vil det bli stor BMW utstilling samt cruiseturer rundt i distriktet med andre BMW entusiaster under arrangementet.

KNA Raceway ligger ved Sokndal mellom Stavanger og Kristiansand.   På området har vi som vanlig stor BMW camp i depoet.

Som KOED Medlem har du gratis inngang til arrangementet.  Du kan også ta med din BMW og stille den ut i utstillinga.   Det eneste som koster ekstra på dette arrangementet er dersom man skal ut på racing banen og der er prisene følgende:

4 dager kjøring inkl alt   3500kr

3 dager kjøring inkl alt 3000kr

1 dag kjøring inkl lisens 1500kr

Passasjer billett (Gyldig hele arrangementet) 550kr

 

 

Koed planlegger alle events i 2021 som vanlig og vil om nødvendig arrangere med smittevern.

Blant våre arrangementer er også hovedtreffet E30Meet hvor vi har banekjøring og utstilling av BMW. Arrangementet går over 3 dager og tiltrekker seg BMW entusiaster fra hele skandinavia. I 2020 ble E30Meet arrangert med smittevern hvor depoet var inndelt i soner. Vi håper Norske myndigheter vil øke antall deltakere på events i 2021 slik at vi kan ta imot flere deltakere på treff.

Dersom det blir begrenset antall plasser pga smittevern vil medlemmer med lavest medlemsnummer bli prioritert. Det er derfor en fordel å ha et lavt medlemsnummer, Meld deg inn i Koed medlemsklubb idag!

    Back to top